Preguntes freqüents

Aquí trobarà respostes a les preguntes més freqüents que vostè pugui tenir. Estem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment. Faci clic aquí per contactar amb nosaltres.


La disponibilitat dels allotjaments estarà actualitzada en tot moment al calendari de la nostra pàgina web. També pot contactar amb nosaltres per:
e-mail: info@barcelona4seasons.com o per telèfon: +34 935 199 199

Un cop Barcelona4seasons hagi confirmat la disponibilitat, vostè disposarà de 72 hores (3 dies) per confirmar la reserva. Per fer-ho, haurà de pagar el 20% del total de la reserva i 12 euros en concepte de despeses de gestió. La reserva quedarà confirmada en el moment en que Barcelona4seasons rebi aquesta quantitat.

El 20% de la reserva més els 12 euros per les despeses de gestió, s´hauran de pagar amb targeta de crèdit (Visa/Master Card) o transferència, en concepte de reserva d’allotjament. El 80% restant es pagarà sempre en efectiu, el dia de l’arribada i a la persona que li lliuri les claus de l’allotjament, a més a més en aquell moment caldrà abonar les despeses de neteja. (l’import de la neteja variarà en funció de la grandària del allotjament)

Sí, és clar. El pagament es fa sempre directament amb el banc, Barcelona4seasons no tindrà mai accés a les seves dades bancàries. A més a més la transferència de dades està codificada de manera que ningú tret del banc hi tingui accés. El pagament es realitza mitjançant Caixa Catalunya (www.caixacatalunya.es).

- Cancel.lacions amb més d’una setmana d’antelació: pot cancel·lar la reserva, però en cas de fer-ho no li serà retornat en cap cas el 20% de la reserva ni les despeses de gestió (12 euros) que haurà abonat en concepte de pagament a conta.
- Cancel.lacions durant la setmana prèvia a l’arribada: Si cancel·la la reserva una setmana abans del dia d’entrada, Barcelona4seasons es reserva el dret a cobrar-li un 10% del total de la reserva en concepte de despeses de cancel•lació, i en cap cas serà retornat el pagament a compte ni les despeses de gestió.

Sempre trobarà algú per lliurar-li les claus quan arribi a l’allotjament, ja sigui personal de Barcelona4seasons, el propietari o un representant d’aquest, qui a més li facilitarà la informació que necessiti.

Si ho desitjen, podran sol.licitar un llit extra, que estarà a la seva disposició segons disponibilitat i espai de l’allotjament, sempre amb prèvia consulta, abans del dia d’arribada.
Recordi que l’allotjament no podrà ser ocupat en cap cas per més persones de la capacitat màxima de l’allotjament (excepte nadons de menys de 2 anys amb prèvia consulta).
Si son més persones de les inicialment reservades, és necessari que ens ho comuniqui previ al dia d’entrada. Segons disponibilitat i espai de l’allotjament els hi proporcionarem un llit extra. Recordi que l’allotjament en cap cas podrà ser ocupat per més persones de les reservades fins al dia d’entrada (llevat de nadons de 2 anys amb prèvia consulta).

Sí, s’ha de pagar un dipòsit, en la majoria dels casos de cent cinquanta euros (consulteu les dades de cada allotjament per saber l’import exacte). Aquest serà retornat el dia de la sortida sempre i quan no hi hagin desperfectes.

Sí, és clar; pensi que està allotjat en un habitatge dins d’una comunitat de veïns, per tant haurà de respectar el silenci a partir de les 22 h de dilluns a divendres i a partir de les 23h el cap de setmana.

Pot contactar amb Barcelona4Season durant el nostre horari de oficina (de 9h a 13h i de 16h a 20h) per realitzar qualsevol consulta o demanar informació.
A més a més sempre tindrà a disposició un número de telèfon per contactar amb nosaltres en cas d’urgència

Els horaris normals d’entrades i sortides seran:
Entrades: de 15h a 21h
Sortides: abans de les 11h
Tant els horaris d’entrada com de sortida seran flexibles i negociables, sempre i quan no hi hagi altres reserves les dates anteriors o posteriors a la seva reserva i el servei de recepció estigui disponible, evidentment sempre farem tot el possible per adaptar-nos a les seves necessitats

Les despeses d’electricitat, gas i aigua produïdes durant l'estada estaran incloses en el preu de lloguer. Només hi haurà despeses extres, si vostè sol.licita qualsevol dels serveis addicionals que li oferim, com poden ser: una neteja addicional, un altre joc de llençols i tovalloles, un llit supletori o un breçol.

Si, sempre trobarà el primer joc de llençols i tovalloles per persona a la seva disposició i sense cap cost addicional. En el cas de necessitar un altre joc, no dubti en posar-se en contacte amb l’equip de Barcelona4Seasons.

El dia de la sortida vostè haurà de deixar l’allotjament en condicions acceptables d’ordre i neteja, això no vol dir que s’hagi de fer una neteja a fons.