Apartaments a Barcelona, apartaments de vacances a Barcelona

 
Lloguer d'apartaments a Barcelona. Apartaments al centre de Barcelona
 
Inici Allotjaments Testimonis Esdeveniments
Descobreix BCN
Propietaris Contacte  
 

+34 935 199 199
+34 685 490 750
Skype: Barcelona4Seasons
 
  barcelona4seasons.com barcelona4seasons.com barcelona4seasons.com barcelona4seasons.com barcelona4seasons.com barcelona4seasons.com barcelona4seasons.com barcelona4seasons.com barcelona4seasons.com barcelona4seasons.com
 
 
barcelona4seasons.com
Troba aquí el teu apartament

Zona
Entrada
Best Rent Apartments in Barcelona
Sortida
Best Rent Apartments in Barcelona
Persones
 
 
 
Cercar a Barcelona
Allotjament a Barceloneta
Allotjament a Eixample
Allotjament a Gràcia
Allotjament a Fira-Sants-Les Corts
Allotjament a Montjuic-Poble Sec
Allotjament a Fira - Gran Via
Allotjament a Vila Olímpica-Fòrum
Allotjament a Pedralbes-Sarrià-Sant Gervasi
 
Cercar a Catalunya
Allotjament a Cerdanya
Allotjament a Costa Brava
 
Transports
Des de l'aeroport de Barcelona
Des de l'aeroport de Girona
 
Reserves
FAQ
Condicions generals
 
Xarxes socials
 
  • barcelona4seasons.com
  • barcelona4seasons.com
  • barcelona4seasons.com

 Li recomanem llegir atentament les condicions sota les quals efectua la seva reserva.  És imprescindible l’acceptació d’aquestes condicions per poder accedir a la vivenda.

Disponibilitat:

La disponibilitat de les vivendes estarà actualitzada en tot moment al calendari de la nostra pàgina web, tot i així, Barcelona4Seasons li confirmarà la disponibilitat per e-mail o fax en un període màxim de 24 hores. La confirmació de disponibilitat no serà en cap cas una reserva en ferm.

Confirmació:

Un cop Barcelona4Seasons hagi confirmat la disponibilitat, el client disposarà de 24 hores (1 dia) per confirmar la reserva. Per fer-ho, haurà de pagar el 20% del total de la reserva i les despeses de gestió. La reserva estarà confirmada en el moment en que Barcelona4seasons enviï el bono de la reserva al client.

Forma de pagament:

El 20% de la reserva i les despeses de gestió s’hauran de pagar amb targeta de crèdit (Visa/Master Card) o transferència bancària. El 80% restant es pagarà sempre en efectiu, el dia de l’arribada i a la persona que li entregui les claus de la vivenda, qui li facilitarà el contracte d’arrendament temporal juntament amb aquestes condicions. Ambdues hauran de ser signades per poder accedir a la vivenda

Taxa Turistica:

A partir de l’1 de novembre del 2012, tot turista que passi una nit a algun allotjament de Barcelona haurà de pagar una taxa turística.

Per un apartament a Barcelona ciutat, la taxa sera de 0.72 euros per persona i nit. La taxa s’aplicarà a cada una de les nits que duri l’estada amb un màxim de 7 nits. Els menors de 16 anys estaran excents del pagametn de la taxa turística.

La taxa s’haurà s’abonar en efectiu al moment de fer el check in al l’apartament


Alteració de dates o cancel•lacions:

En cas de cancel•lar la reserva no serà retornat en cap cas el 20% de la totalitat de la reserva ni les despeses de gestió que el client haurà abonat en concepte de paga i senyal.

En cas de que el client cancel•li la reserva una setmana abans del dia d’entrada, li serà cobrat mitjançant targeta de crèdit un 10% més del total de la reserva en concepte de despeses de cancel•lació. Per cancel·lacions posteriors a una setmana es carregarà el 100%.

Nombre de persones a l'allotjament :

El nombre de persones allotjades en l'apartament no podrà excedir de l'indicat en la reserva, en cas contrari Barcelona4seasons tindrà el dret de demanar al client que abandoni l'apartament sense compensació alguna o a pagar la diferència sempre que l'apartament permeti més capacitat.

Si el nombre de persones és inferior a l'indicat en la reserva el client haurà de comunicar-ho un dia abans de l'arribada a l'apartament en cas contrari Barcelona4seasons no compensarà al client per la diferència de preu.


Alteracions per part de Barcelona4Seasons:

Barcelona4Seasons es reserva el dret a realitzar canvis a les reserves ja confirmades. En aquest cas, Barcelona4Seasons estarà en la obligació de proporcionar al client una vivenda de característiques similars o superiors sense que aquest hagi d’abonar la diferència. En cas de que el client no accepti les alternatives, Barcelona4Seasons tornarà al client la quantitat pagada fins el moment. Barcelona4Seasons no serà responsable de posteriors demandes o obligacions front al client.

Dipòsit:

És condició indispensable per ocupar la vivenda, deixar un dipòsit (habitualment de cent cinquanta euros). En cas de no rebre aquesta quantitat, Barcelona4Seasons i el propietari tindran dret a prohibir l’entrada els clients a la vivenda, i aquests no podran en cap cas exigir la devolució de la paga i senyal.
El dipòsit serà retornat al client un cop s’hagi comprovat que la vivenda, i tot el que hi ha dintre, està en el mateix estat en el que es va entregar. Totes les vivendes disposaran d’un inventari el qual serà repassat rigorosament a la sortida del client.

Comportament:

Queda expressament prohibit:

1. Introduir mobles y realitzar qualsevol tipus d’obres
2. Destinar l’allotjament a una finalitat diferent a la pactada
3. Realitzar activitats o conductes contraries a la higiene i a la normal convivència
4. Ocupar l’allotjament per més persones de les establertes a la seva capacitat màxima (excepte nadons de menys de 2 anys amb previ avís).

No s’admetran animals domèstics excepte amb autorització expressa
S’haurà de respectar el silenci entre les 22 hores i les 8 hores de dilluns a divendres i entre les 23 h i les 10 h en cap de setmana.

En cas d’incomplir alguna d’aquestes normes, Barcelona4seasons i el propietari estaran en el seu dret d’exigir el desallotjament sense compensació alguna.

Queixes:

Barcelona4Seasons no serà en cap cas responsable d’esdeveniments aliens a la empresa o que derivin de força major o cas fortuït, com poden ser:

- Soroll ocasionat per obres properes a la vivenda reservada.
- Avaria de l’ascensor
- Etc.

No s’admetran queixes un cop efectuada la sortida, i per tant es perdrà tot el dret a una compensació

Horaris:

Arribades: 15h a 21h
Sortides: Abans de les 11h

Tant els horaris d’entrada com de sortida seran flexibles i negociables sempre i quan no hi hagi altres reserves les dates anteriors o posteriors.
El client sempre haurà d’avisar de l’hora aproximada d’arribada. En cas d’arribar entre les 21h i les 24h haurà de pagar un suplement de 30 euros. Arribades posteriors a les 24 h  i fins a les 2h tindran un suplement de 50 euros
Es condició indispensable avisar com a mínim el dia abans de l’hora d’arribada, en cas contrari no garantim l’hora d’entrada

Sortides posteriors a les 11 hores sense permís exprés de Barcelona4Seasons, suposarà el cobrament d’un dia més.

Par sortides abans de les 9h es retornarà el depòsit al dia seguent i per transferència bancària

Aigua / Electricitat / Gas

Les despeses d’electricitat, gas i aigua produïdes durant l’estada estaran incloses en el preu de lloguer.

Neteja:

L’allotjament estarà net a l’arribada del client, i estarà dotat d’un joc de llençols i tovalloles per persona. El clients podrà sol•licitar neteges addicionals durant l’estada (segons disponibilitat del servei de neteja).
El dia de la sortida, el client haurà de deixar la vivenda en condicions acceptables d’ordre i neteja. Barcelona4Seasons tindrà dret a cobrar despeses addicionals de neteja quan la vivenda no estigui en condicions acceptables.

Responsabilitat:

Tant Barcelona4Seasons com el propietari de l’immoble no són responsables per les conseqüències que puguin derivar-se de l’ús que l’inquilí faci de la propietat, inclòs danys, ferides, pèrdues per foc, robatori o activitat delictiva.© Barcelona4Seasons - Office: C/Pelai, 12 (7A) - 08001 - Barcelona - B66670480
  © Barcelona 4 Seasons | Avís legal | Qui som | Enllaços | Mapa web
barcelona4seasons.com